Termeni și Condiții

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

  • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
  • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
  • Legea 365/2002 privind comertul electronic

SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul  https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ este detinut de catre SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL . Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ sunt produse si comercializare de SC GEOTOP Alexandra SRL. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

Garantia Produselor

Pentru produsele comercializate pe site-ul https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ NU se oferă garanție legală. Ca si producători, putem garanta longevitatea produselor noastre DOAR dacă sunt utilizate corespunzător. În situația în care produsul nu este conform la primirea coletului, se poate efectua procedura de retur. Pe pagina Politica de retur găsiți toate informațiile de care aveți nevoie. 

Dreptul de retur NU este valabil în următoarele situații:
  • produsul a fost deteriorat de către client prin orice mijloc
  • personalizarea a fost deteriorată de client prin orice mijloc
  • clientul dorește returul din motive personale, invocând varii motive

Ne rezervăm dreptul de a verifica în orice fel considerăm de cuviință situațiile prevăzute mai sus.

Livrare

CUM AJUNG PALARIILE NOASTRE LA DUMNEAVOASTRA?

Prin parteneriatele noastre cu unii dintre cei mai importanti furnizori de servicii de curierat rapid din tara, avem posibilitatea de a expedia produsele noastre in toata tara, la preturi competitive, prin DPD.

Termen de livrare

Timpul uzual de livrare estimat pentru produsele aflate pe stoc: 24h*

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24h* (dar nu mai mult de 48h*) fata de termenele afisate. Astfel de cazuri pot fi cel al livrarii intr-o localitate indepartata fata de orase sau cel in care comanda este plasata dupa ora 14.00. De asemenea, durata de expediere poate depinde de greutatea sau dimensiunile coletului.

* Termenele de livrare sunt calculate exclusiv pentru zile lucratoare. Sambata si Duminica fiind  considerate zile nelucratoare. 

**  Termenul de livrare poate fi diferit pentru articolele care nu sunt disponibile pe stoc si sunt afisate cu mentiunea „produs disponibil pentru precomanda”. Daca ati comandat un articol cu stoc 0, si care poate fi aprovizonat cu precomanda, termenul de livrare vi se va comunica telefonic, iar comanda va fi procesata si livrata doar dupa ce avem acceptul dumneavoastra cu privire la termenul de livrare.

*** Termenele de livrare comunicate pentru comenzile de produse cu status „produs disponibil pentru precomanda” sunt aproximative si pot surveni intarzieri care nu ni se datoreaza. SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru astfel de intarzieri, indiferent daca comanda a fost achitata anticipat prin modalitatile de plata puse la dispozitie (card bancar sau transfer bancar). In cazul unor astfel de comenzi cu livrare intarziata, la solicitarea clientului de renuntare la comanda, vom dispune restituirea contravalorii achitate in cel mai scurt timp posibil.

Costuri

20  lei pentru orice comanda*

* In cazul volumelor mari (comenzi cu greutate ridicata, colete foarte voluminoase), tariful de transport va fi comunicat clientului in avans.

Interval orar de livrare a coletelor

Livrare se face intre orele:

9.00 – 18.00 (L-V)

Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de serviciu pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Va rugam sa notati in campul NOTE COMANDA din formularul de comanda intervalul orar in care doriti sa primiti coletul cu palaria comandata la adresa de corespondenta. Curierul se va conforma.

Aria de acoperire

Livrarea produselor : SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL efectueaza livrari NUMAI pe teritoriul României, prin modalităţile indicate mai sus. 

Atentie acordata detaliilor privind livrarea

Am ales sa colaboram cu FDPD, unii dintre cei mai profesionisti operatori de servicii de curierat intern. Vom specifica intotdeauna pe AWB sa fiti contactat(-a) telefonic, astfel incat livrarea coletului catre dumneavoastra sa nu va creeze niciun disconfort.

De asemenea, vom ambala articolele comandate in mod corespunzator, astfel incat sa nu sufere deteriorari in drumul catre dumneavoastra.

Daca intampinati orice problema legata de livrare, va stam la dispozitie pentru a va ajuta. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati şi noi ne vom ocupa de clarificarea cu firma de curierat a oricarei situatii legate de livrarea coletului dumneavoastra.

Daca aveti un alt curier rapid agreat, suntem deschisi sa colaboram cu acesta pentru expedierea comenzii dumneavoastra.

Politica de Retur

Dreptul de retur

Va informăm ca produsele personalizate achiziționate de pe https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ NU se returnează.

In următoarele situații se poate efectua retur:

Am greșit modelul de personalizare – cost transport suportat de noi

Doriți să modificați produsul achiziționat – cost transport suportat de client

Puteți alege să transmiteți solicitarea de retur prin oricare dintre următoarele metode:

Telefonic  la numarul : 0733 491 533

Prin email, la adresa : info@palariivanatoare-personalizate.ro

GHID MARIMI

Ghid marimi palarii

Intrucat stim cat de important este sa avem o dimensiune cat mai exacta pentru palaria pe care o achizitionati online, PALARII VANATOARE PERSONALIZATE va pune la dispozitie marimi exprimate in centimetri .

Marimi copii:

copii XS – 50 cm (2 ani)

copii S – 51 cm (3 ani)

copii M – 52 cm (4 ani)

copii L – 53  cm (5 ani)

copii XL – 54 cm (6-12 ani)

Marimi adulti:

XS – 54 cm

S – 55 cm

M – 56 cm

L – 57 cm

XL – 58 cm

XXL – 59 cm

XXXL – 60 cm

 

copii L – 54 cm (6-10 ani)

Ghid marimi magazinuldepalarii
CARE ESTE MASURA MEA CORECTA?​

Venim in ajutorul dumneavoastra pentru a determina marimea potrivita a palariei alese de dumneavoastra :

Varianta 1:

Masurati circumferinta capului plasand un metru de croitorie in jurul capului, pe frunte, deasupra sprancenelor si a urechilor (ca in imaginea alaturata). Rezultatul determinat in centimetri indica marimea palariei dumneavoastra.

Varianta 2 (pentru cazul in care nu aveti un metru de croitorie la indemana):

Plasati, in acelasi mod, o ata sau sfoara in jurul capului. Retineti locul de imbinare. Masurati ata respectiva cu un liniar. Rezultatul determinat in centimetri indica marimea palariei dumneavoastra.

Coș de cumpărături
Scroll to Top