Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate are drept scop furnizarea de informații cu privire la colectarea, utilizarea și divulgarea către terți a datelor cu caracter personal de către SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL 

societate legal înființată conform legilor romane, cu sediul în Jud Arad,Mun Arad, Str Gheorghe Doja ,Nr1 ,Ap 10, înmatriculată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J02/1438/2023, CUI 48830815.

Confidențialitatea dumneavoastră este foarte importantă pentru noi. Prin urmare, ne străduim să vă procesăm datele cu caracter personal în conformitate cu principiile stabilite în legislația privind protecția datelor aplicabilă în România, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46 /CE (“GDPR”). Datele cu caracter personal reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă, iar o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată direct sau indirect, în special prin referire la un număr de identificare sau la unul sau mai mulți factori specifici fizici, psihologici, mentali, identitate economică, culturală sau socială.

Această politică de confidențialitate se referă la datele cu caracter personal ale clienților, furnizorilor, partenerilor noștri de afaceri, altor persoane care ne contactează și care ne vizitează și ale reprezentanților acestora, potențiali colaboratori și colaboratori și se aplică datelor colectate prin intermediul site-ului nostru https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ , precum și tuturor celorlaltor date cu caracter personal pe care le colectăm, dacă este cazul, prin e-mail, formular de contact, sau prin intermediul altor variante offline. Această politică de confidențialitate descrie:

 • categoriile de date cu caracter personal pe care le colectăm și procesăm;
 • scopurile pentru care colectăm și folosim datele dumneavoastră cu caracter personal;
 • motivele de prelucrare pentru astfel de scopuri;
 • durata procesării acestor date;
 • drepturile dumneavoastră în calitate de persoane vizate și modul în care le puteți exercita;
 • cui îi putem dezvălui datele cu caracter personal.

CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL; SCOPUL ȘI TEMEIUL PROCESĂRII

În contextul interacțiunii dumneavoastră cu societatea SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL , dumneavoastră ca persoană fizică, puteți face obiectul activităților de prelucrare a datelor pe care le efectuăm. Vă informăm că folosim datele dumneavoastră cu caracter personal în următoarele cazuri:

Dacă sunteți client sau potențial client al SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL

1.1. Scopurile prelucrării

Scopurile prelucrării sunt următoarele.

1.1.1. Furnizarea produselor solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a furniza produsele solicitate. De exemplu, în livrarea de produse către dumneavoastră, este posibil să ne bazăm pe datele dumnevoastră cu caracter personal (de ex. adresa de livrare) pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale. Totodată, în vederea procesării plăților efectuate în cazul achiziției de produse online, prin intemediul site-ului nostru, putem procesa datele cardului dumneavoastră bancar.

Ne întemeiem în acest caz pe îndeplinirea contractului (în sens larg) ca temei al procesării (inclusiv efectuarea livrărilor, procesarea plăților).

1.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Este posibil să ne transmiteți comentarii, sugestii sau întrebări legate de site-ul nostru și de produsele noastre precum și de procesarea datelor dumneavoastră cu caracter personal prin intermediul site-ului nostru https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ 

În acest caz, utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu solicitările dumneavoastră. Scopul prelucării în acest caz este analizarea cererilor dumneavoastră și oferirea de răspunsuri la acestea.

1.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelua unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării produselor bazate pe obligații impuse de lege (de exemplu, obligația de a respecta legile fiscale). În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

1.1.4. Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newslettere de specialitate despre produsele noastre, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newslettere în viitor apasând “Dezabonare” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți un e-mail la adresa info@palariivanatoare-personalizate.ro

1.2. Categoriile de date prelucrate

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt:

 1. a) În situația în care achizitionați produse prin intermediul site-ului nostru (indiferent dacă aveți sau nu cont pe site), datele pe care le prelucrăm sunt: numele, prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră de livrare sau adresele de livrare, în cazul în care indicați mai multe adrese de livrare, pentru livrări diferite, adresa sau adresele de facturare, în cazul în care indicați mai multe adrese de facturare.

În cazul în care plătiți pentru produsele achiziționate de la SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL prin card de credit sau de debit, vi se va solicita să furnizați informații aflate pe aceste cărți de credit, respectiv de debit, exclusiv în vederea procesării plății dumneavoastră, utilizând această modalitate.

Datele cu caracter personal pe care le furnizați pentru efectuarea plății online sunt folosite de către noi și de către procesatorul de plati exclusiv pentru procesarea plății pentru comenzile efectuate. Introducerea datelor bancare pentru plata cu cardul nu se face pe site-ul nostru, ci direct pe site-ul procesatorului de plăți. SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL nu stochează sau utilizează aceste date.

Toate raporturile născute dintre SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL și fiecare client prin intermediul site-ului pentru sau după transmiterea unei comenzi se vor realiza conform termenilor și condițiilor site-ului și a acestei politici de confidențialitate.

 1. b) Dacă nu aveți un cont pe site-ul nostru, pentru a deschide un cont pe site-ul https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ este necesar să ne furnizați numele, prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul. Ulterior se vor prelucra date cu privire la comenzi: adresa dumneavoastră de livrare, adresa de facturare și istoricul comenzilor.

Crearea unui cont pe site nu este condiționată de transmiterea unei comenzi. Totuși, crearea unui cont, poate facilita comanda produselor având în vedere că o dată introduse datele dumneavoastră la momentul creării contului nu vor mai trebui reinserate cu ocazia fiecărei comenzi în parte.

Astfel, prin crearea unui cont, puteți salva produsele dorite într-o listă, să vizualitați comenzile anterioare transmise prin intermediul site-ului și să aveți completate automat datele dumneavoastră când plasați o comandă, să aveți acces direct la mesaje.

Totodată, în vederea accesării contului dumneavoastră va trebui să vă stabiliți și o parolă. Vă rugăm să vă asigurați că mențineți secretul parolei precum și a oricăror altor informații legate de contul dumneavoastră.

Datele dumnevoastră vor fi stocate în vederea înregistrării și operării contului deschis pe site-ul nostru, cu scopul de a vă oferi posibilitatea de a vă administra în mod eficient comenzile.

În situaţia în care decideți să ștergeți contul de utilizator, prin apăsarea butonul „Șterge contul” acest lucru nu va atrage dezabonarea de la newletter, operațiune care va trebui realizată separat. Dacă solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

 1. c) În situația în care doriți să returnați produse achiziționte de pe site-ul nostru, datele pe care le prelucrăm sunt: numele, prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul, adresa dumneavoastră și contul IBAN. Datele vor fi prelucrate respectând obligațiile legale prevăzute în Ordonanța de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii.
 2. d) În situația în care doriți să publicați comentarii asupra unui produs, datele pe care le prelucrăm sunt: numele de utilizator și datele oferite de dumneavoastră în mod voluntar în secțiunea de comentarii.

Dacă sunteți reprezentant, angajat, colaborator sau persoană de contact a unui client sau potențial client (persoană juridică) al SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL 

2.1. Scopurile prelucrării

Scopurile prelucrării sunt următoarele.

2.1.1. Furnizarea de produse solicitate de la noi

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a pregăti și a furniza serviciile și/sau produsele solicitate. De exemplu, putem folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona relația cu clientul pe care îl reprezentați. Ne bazăm în acest caz pe interesul legitim în furnizarea produselor noastre în funcție de domeniul nostru de activitate și de gestionarea relației cu clienții noștri.

2.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu solicitările dumneavoastră și cu orice alte aspecte relevante legate de colaborarea sau posibila colaborare dintre noi. Ne bazăm în acest caz și pe interesul legitim în furnizarea serviciilor și produselor noastre conform domeniului nostru de activitate.

2.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor și produselor în baza unei obligații legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

2.1.4. Trimiterea de newslettere

Putem, de asemenea, să folosim datele dumneavoastră de contact pentru a vă furniza în formă electronică newslettere de specialitate despre serviciile și produsele noastre, dar numai dacă v-ați abonat și, prin urmare, v-ați exprimat consimțământul expres pentru o astfel de prelucrare. Puteți oricând să vă retrageți consimțământul, exprimându-vă opțiunea de a nu primi newslettere în viitor apasând “Dezabonare” atunci când primiți e-mailul respectiv sau să ne scrieți un e-mail la adresa info@palariivanatoare-personalizate.ro

2.2. Categoriile de date prelucrate

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, prenumele, poziția, e-mailul, telefonul, precum și alte date cu caracter personal furnizate către SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL  de obicei de către dumneavoastră

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către client.

Dacă sunteți partener de afaceri sau furnizor SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL

3.1. Scopurile prelucrării

Scopurile prelucrării sunt următoarele.

3.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu dumneavoastră

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a întreține relația noastră contractuală cu dumneavoastră. Ne bazăm în acest caz pe executarea contractului ca temei al procesării.

3.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice aspecte relevante legate de relația noastră contractuală. Ne bazăm în acest caz și pe îndeplinirea contractului nostru ca temei al procesării.

3.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării produselor bazate pe îndeplinirea unei obligații legale, dacă este cazul. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

3.2. Categoriile de date prelucrate

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt: numele, prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul, precum și alte date cu caracter personal pe care ni le puteți furniza direct.

Dacă sunteți reprezentant, persoană de contact, angajat sau alt colaborator al unui partener de afaceri SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL

4.1. Scopurile prelucrării

Scopurile prelucrării sunt următoarele.

4.1.1. Întreținerea relației noastre contractuale cu partenerul nostru de afaceri

Folosim datele dumneavoastră cu caracter personal relevante pentru a întreține relația contractuală cu partenerul nostru de afaceri (inclusiv un furnizor). În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

4.1.2. Comunicarea cu dumneavoastră

Utilizăm datele de contact pentru a comunica cu dumneavoastră în legătură cu orice aspecte relevante legate de relația noastră de parteneriat. În acest caz, ne bazăm pe interesul legitim de a asigura că relația contractuală este gestionată în mod corespunzător.

4.1.3. Prelucrarea datelor ca obligație impusă de lege

Putem prelucra unele dintre datele dumneavoastră în contextul furnizării serviciilor și al produselor noastre având ca temei îndeplinirea unei obligații legale. În acest caz, temeiul prelucrării este îndeplinirea unei obligații legale.

4.2. Categoriile de date prelucrate

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt: numele, prenumele, poziția, e-mailul, telefonul, adresa, precum și alte date cu caracter personal furnizate cătreSC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL , de obicei de către dumneavoastră, dacă este necesar pentru a îndeplini scopurile de mai sus.

În toate cazurile, datele sunt furnizate fie direct de dumneavoastră, fie de către partenerul de afaceri.

Dacă aplicați pentru un job

Folosim datele cu caracter personal conținute în CV-urile pe care le primim de la dumneavoastră pentru a evalua calificările solicitanților pentru o poziție în cadrul SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL . Ne întemeiem în acest caz pe efectuarea demersurilor efectuate cu scopul încheierii și executării unui contract.

Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dumneavoastră sunt numele, prenumele dumneavoastră, adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter personal incluse în CV-uri, detalii despre educație și formare, calificările profesionale, precum și alte date cu caracter personal pe care le puteți furniza direct.

Dacă sunteți vizitator al site-ului nostru

Folosim datele cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră când vizitați site-ul nostru https://www.palariivanatoare-personalizate.ro/ (inclusiv dacă dețineți și oricare dintre calitățile menționate anterior), pentru a procesa și a răspunde întrebărilor dumneavoastră transmise prin intermediul site-ului nostru și, dacă este cazul, pentru a trimite newslettere la care v-ați abonat în timp ce vizitați site-ul nostru.

Ne bazăm această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informațiile solicitate în legătură cu activitatea, serviciile și produsele noastre. Categoriile de date prelucrate în acest context sunt numele dumneavoastră și adresa de e-mail.

De asemenea, folosim datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăți conținutul site-ului. Ne bazăm în această activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura funcționarea corectă a site-ului nostru, precum și îmbunătățirea acestuia.

Utilizăm Google Analytics pentru a analiza informațiile colectate de la vizitatorii site-ului indiferent dacă și-au creat un cont sau nu.

Totodată, utilizăm tehnologia cookie pe site-ul nostru, ceea ce ne permite să ușurăm experiența dumneavoastră de navigare, în scopuri statistice și pentru îmbunătățirea site-ului nostru. Aceste informații permit companiei SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL să înțeleagă mai bine utilizatorii site-ului și modul în care îl utilizează. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Politica noastră privind cookie-urile.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării site-ului (de exemplu datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel) precum și ora și data accesării site-ului și adresa IP din care a fost accesat site-ul nostru.

PUNEREA LA DISPOZIȚIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Atunci când datele sunt solicitate direct de la dumneavoastră, SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL vă solicită să furnizați categoriile de date cu caracter personal pe care le solicităm în scopurile menționate anterior, deoarece altfel nu vom putea să ne desfășurăm activitatea (inclusiv, printre altele, să vă oferim servicii și produse).

Dacă furnizați SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL  datele cu caracter personal ale altor persoane fizice, vă rugăm să le comunicați înainte de această dezvăluire modalitatea în care SC GEOTOP Alexandra SRL intenționează să proceseze datele cu caracter personal, așa cum este descris în această politică de confidențialitate.

III. DEZVĂLUIREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Deși, de regulă, nu vom dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal unor terțe părți, putem:

 • Dacă este necesar, transfera datele dumneavoastră, prin divulgarea sau furnizarea accesului la distanță, numai prin aplicații securizate, unor terțe părți, cum ar fi partenerii comerciali ai SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL , care acționează în calitate de procesatori de date pentru și în numele SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL (de exemplu, furnizori de servicii IT, asistență legală și fiananciară, furnizori sau prestatori de servicii care oferă asistență la expediere), cu care SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL a încheiat acordurile contractuale necesare, cerute de reglementările UE și de reglementările naționale. Vom transfera datele unor terțe părți exclusiv în măsura necesară pentru a servi scopurile de procesare aplicabile pentru care datele dumneavoastră sunt colectate și prelucrate.
 • Dezvălui datele pentru a ne conforma legii sau ca răspuns la o cerere din partea unei instanțe sau a unei alte autorități legale, cum ar fi un mandat sau o citație. SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL  ar putea, de asemenea, să împărtășească informațiile cu bună-credință în cazul în care considerăm că este necesar să prevenim sau să gestionăm fraude sau să protejăm SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL .
 • Dacă este necesar, să dezvăluie date cu caracter personal relevante autorităților competente, în contextul furnizării produselor pe care le-ați solicitat de la noi.

DURATA PROCESĂRII

Intenționăm să păstrăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe durata contractului încheiat cu dumneavoastră, precum și după aceea, în conformitate cu politicile noastre interne și cu obligațiile legale care ne revin.

În cazul în care datele nu sunt colectate în contextul unui acord, astfel de date vor fi păstrate atât timp cât este necesar pentru atingerea scopului colectării datelor preconizate sau a oricărei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de păstrare a înregistrărilor sau autoritățile publice.

Imediat după încheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie să fie:

 • șterse sau distruse în siguranță; sau
 • transferate într-o arhivă (cu excepția cazului în care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind păstrarea înregistrărilor).

Datele cu caracter personal colectate și utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi șterse imediat dacă vă dezabonați de la serviciul nostru de newsletter.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRĂ

În calitate de persoane vizate, GDPR vă oferă o serie de drepturi, inclusiv:

 • dreptul de accesare – vă permite să obțineți confirmarea că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate de noi și, în cazul unui răspuns afirmativ, detaliile relevante ale acestor activități de prelucrare;
 • dreptul de rectificare – vă permite rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care acestea sunt inexacte;
 • dreptul de ștergere – vă permite să obțineți ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, dacă datele nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile pentru care au fost colectate, sau v-ați retras consimțământul atunci când prelucrarea avea ca temei consimțământul dumneavoastră sau datele au fost prelucrate ilegal);
 • dreptul de restricționare – vă permite să obțineți restricționarea procesării datelor dumneavoastră cu caracter personal în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați exactitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate);
 • dreptul de a vă opune – vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în condițiile și limitele stabilite de lege;
 • dreptul la portabilitatea datelor – vă permite să primiți datele cu caracter personal referitoare la dumneavoastră, pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit în mod automat sau să transmiteți aceste date unui alt controlor de date.

Suntem bucuroși să asigurăm exercitarea acestor drepturi.

Puteți să vă exercitați în mod liber și în orice moment drepturile dumneavoastră menționate mai sus și să aflați mai multe despre aceste drepturi, depunând la noi, în calitate de operator, o solicitare scrisă la SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL , la adresa:  Jud Arad,Mun Arad,Str Gheorghe Doja ,Nr 1 ,Ap 10 , sau prin e-mail la adresa info@palariivanatoare-personalizate.ro.

De asemenea, aveți dreptul de a depune o plângere la autoritatea de protecție a datelor.

Vă încurajăm să ne contactați imediat dacă considerați că datele dumneavoastră cu caracter personal au fost furnizate fără consimțământ. Ne angajăm să tratăm întotdeauna cererile dumneavoastră cu cea mai mare atenție și să răspundem întrebărilor pe care le aveți în cel mai scurt timp posibil.

SECURITATE

Ca parte a administrării site-ului nostru, am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a asigura un nivel de securitate corespunzător riscurilor prezentate prin prelucrare, în special din cauza utilizării incorecte sau a distrugerii, pierderii, alterării, dezvăluirii, manipulării intenționate sau accidentale, accesului terților, ștergerii și modificării.

Veți fi notificat cu privire la o încălcare a securității datelor, într-un interval rezonabil de timp după descoperirea unei astfel de încălcări, cu excepția cazului în care un funcționar competent determină că notificarea ar împiedica o investigație penală sau ar aduce prejudicii securității naționale. În acest caz, notificarea va fi întârziată conform instrucțiunilor funcționarului competent. Vom răspunde cu promptitudine la solicitările dumneavoastră referitoare la o astfel de încălcare a securității datelor.

VII. TRANSFERUL DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele cu caracter personal furnizate către SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

VIII. MODIFICĂRI

Această politică de confidențialitate intră în vigoare începând cu 25.05.2023. Această politică de confidențialitate poate fi actualizată.

Când vom face acest lucru, vom posta aceste modificări pe site-ul nostru, astfel încât să aveți întotdeauna acces la detalii despre informațiile pe care le colectăm, cum și în ce circumstanțe le utilizăm și dacă este cazul, le dezvăluim. Orice astfel de modificare, materială sau de altă natură, va intra în vigoare de la publicarea noii versiuni pe site-ul nostru.

Dacă, în orice moment, decidem să folosim datele cu caracter personal într-o manieră diferită de cea declarată în momentul colectării lor, vă vom notifica prin e-mail. Veți avea posibilitatea de a alege dacă putem sau nu să vă folosim datele în acest mod diferit. În caz contrar, dacă este posibil, vom utiliza datele în conformitate cu Politica de confidențialitate conform căreia datele au fost colectate.

ALTE SITE-URI

Site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri. Această politică de confidențialitate se aplică numai în cazul acestui site, astfel încât, atunci când vă conectați la alte site-uri, trebuie să citiți propriile politici de confidențialitate.

INFORMAȚII DE CONTACT

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la modul în care procesăm informațiile dumneavoastră cu caracter personal sau dacă doriți să vă exercitați oricare dintre drepturile dumneavoastră în conformitate cu această politică, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare scrisă la adresa de e-mail: info@palariivanatoare-personalizate.ro.

Ne vom asigura că sunt luate măsurile adecvate pentru a răspunde solicitării dumneavoastră fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, în termen de 30 (treizeci) de zile de la primirea cererii. Informațiile vor fi furnizate pe cale electronică, dacă este posibil, cu excepția cazului în care solicitați în mod expres transmiterea în scris.

Coș de cumpărături
Scroll to Top