Livrare

CUM AJUNG PALARIILE NOASTRE LA DUMNEAVOASTRA?

Prin parteneriatele noastre cu unii dintre cei mai importanti furnizori de servicii de curierat rapid din tara, avem posibilitatea de a expedia produsele noastre in toata tara, la preturi competitive, prin DPD.

Termen de livrare

Timpul uzual de livrare estimat pentru produsele aflate pe stoc: 24h*

Exista cazuri rare, independente de actiunile noastre, cand durata de expediere poate depasi 24h* (dar nu mai mult de 48h*) fata de termenele afisate. Astfel de cazuri pot fi cel al livrarii intr-o localitate indepartata fata de orase sau cel in care comanda este plasata dupa ora 14.00. De asemenea, durata de expediere poate depinde de greutatea sau dimensiunile coletului.

* Termenele de livrare sunt calculate exclusiv pentru zile lucratoare. Sambata si Duminica fiind  considerate zile nelucratoare. 

**  Termenul de livrare poate fi diferit pentru articolele care nu sunt disponibile pe stoc si sunt afisate cu mentiunea „produs disponibil pentru precomanda”. Daca ati comandat un articol cu stoc 0, si care poate fi aprovizonat cu precomanda, termenul de livrare vi se va comunica telefonic, iar comanda va fi procesata si livrata doar dupa ce avem acceptul dumneavoastra cu privire la termenul de livrare.

*** Termenele de livrare comunicate pentru comenzile de produse cu status „produs disponibil pentru precomanda” sunt aproximative si pot surveni intarzieri care nu ni se datoreaza. SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE nu va putea fi tinuta raspunzatoare pentru astfel de intarzieri, indiferent daca comanda a fost achitata anticipat prin modalitatile de plata puse la dispozitie (card bancar sau transfer bancar). In cazul unor astfel de comenzi cu livrare intarziata, la solicitarea clientului de renuntare la comanda, vom dispune restituirea contravalorii achitate in cel mai scurt timp posibil.

Costuri

20  lei pentru orice comanda*

* In cazul volumelor mari (comenzi cu greutate ridicata, colete foarte voluminoase), tariful de transport va fi comunicat clientului in avans.

Interval orar de livrare a coletelor

Livrare se face intre orele:

9.00 – 18.00 (L-V)

Daca in acest interval orar nu sunteti acasa, va rugam sa indicati ca adresa de livrare adresa de serviciu pentru a nu cauza intarzieri in livrare sau chiar nelivrarea comenzii.

Va rugam sa notati in campul NOTE COMANDA din formularul de comanda intervalul orar in care doriti sa primiti coletul cu palaria comandata la adresa de corespondenta. Curierul se va conforma.

Aria de acoperire

Livrarea produselor : SC PALARII VANATOARE PERSONALIZATE SRL efectueaza livrari NUMAI pe teritoriul României, prin modalităţile indicate mai sus. 

Atentie acordata detaliilor privind livrarea

Am ales sa colaboram cu FDPD, unii dintre cei mai profesionisti operatori de servicii de curierat intern. Vom specifica intotdeauna pe AWB sa fiti contactat(-a) telefonic, astfel incat livrarea coletului catre dumneavoastra sa nu va creeze niciun disconfort.

De asemenea, vom ambala articolele comandate in mod corespunzator, astfel incat sa nu sufere deteriorari in drumul catre dumneavoastra.

Daca intampinati orice problema legata de livrare, va stam la dispozitie pentru a va ajuta. Tot ce aveti de facut este sa ne contactati şi noi ne vom ocupa de clarificarea cu firma de curierat a oricarei situatii legate de livrarea coletului dumneavoastra.

Daca aveti un alt curier rapid agreat, suntem deschisi sa colaboram cu acesta pentru expedierea comenzii dumneavoastra.

Coș de cumpărături
Scroll to Top